Zdarma pro účastníky projektu Kecejme do toho - karta Euro26

Editor | 14. 1. 2012 17:08 Archiv

Od pondělí 16. 1. 2012 máme pro účastníky projektu Kecejme do toho skvělou nabídku. Každý účastník některých z našich diskusí či workshopů, v případě že přinese na kteroukoliv akci pasovou fotografii a občanský průkaz může zdarma získat kartu mládeže Euro>26. Pro studenty výměnou za potvrzení o studiu nabízíme i studentskou verzi karty.

Karta mládeže EURO<26 (KM) je mezinárodní identifikační průkaz pro mladé. Má velikost kreditníkarty a platí jeden rok od data vydání. Mohou ji získat všichni mladí lidé ve věku 10 – 30 let (tedy nejen studenti). KM EURO<26 je nejrozšířenější kartou na slevy pro mladé na světě, má 4 miliony držitelů.

Slevy a výhody, kterých je celkem přes sto tisíc, nabízí ve více než 35 zemích Evropy a podle zkušeností držitelů KM EURO<26 je možné kartu uplatnit i mimo Evropu. Karta mládeže EURO<26 je široce využitelná v oblastech zajímavých pro mladé, jako je cestování a doprava, kultura a památky, ubytování, stravování, obchody, sport, služby, vzdělávání aj. Celkem je držitelům karty v Evropě k dispozici přes 100.000 slev, v České republice asi 1200.

U kulturních organizací se slevy obvykle pohybují mezi 20 – 50% (divadla, kina, muzea, galerie, hrady a zámky), existují ale i slevy 70–100%. Některé cestovní kanceláře, obchody a autoškoly poskytují slevy 5 – 15%. Významné jsou také slevy na ubytování (10 – 40%). Velmi využívané jsou rovněž slevy na dopravu – 50% sleva na kartu opravňující ke 20% slevě na italských železnicích Trenitalia, 30 – 50% sleva na železniční dopravu v Portugalsku, 30% sleva na autobusovou dopravu ve Skotsku, 20 – 25% sleva na vlaky ve Španělsku, 25% v Chorvatsku, 30% ve Slovinsku, 50% v Srbsku, dopravní slevy ve Švýcarsku, Rakousku, Irsku a na Slovensku. U nás slevy na autobusovou dopravu do vybraných evropských měst a speciální tarify na letenky do celého světa nabízí držitelům KM EURO<26 na svých pobočkách cestovní a jazyková agentura STUDENT AGENCY, ale i některé další cestovní kanceláře (např. CKM Olomouc).

Podrobnější informace a seznam všech slev naleznete na http://www.euro26.cz

Pokud máte zájem kartu zdarma získat, zúčastněte se některé z akcí projektu a přineste s sebou následující dokumenty:

  • pasovou fotografii
  • občanský průkaz pro ověření totožnosti
  • potvrzení o studiu (v případě, že máte zájem o studentskou verzi karty)

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři