Účastni se semináře It´s up to YOUth! v Bratislavě

Editor | 23. 5. 2011 17:40 Archiv

Hledáme účastníky na seminář do Bratislavy se zájmem o participaci mladých ve světě. Seminář „It´s up to Youth!“ proběhne ve dnech 23. – 26. června 2011. Účastníkům je hrazeno ubytování, strava a 70% cestovních nákladů do a z Bratislavy.

Ve dnech 23. – 25. června (odjezd plánován na 26.června) proběhne v Bratislavě seminář „It´s up to youth“ o participaci mladých lidí doma i v zahraničí. Diskutovat a vzdělávat se bude např. o situaci ohledně participace na národní úrovni v různých státech EU, ale i o možnostech participace mladých lidí v Organizaci Spojených Národů (OSN). Seminář je určen zejména pro mladé účastníky, kteří by rádi podpořili participaci v OSN a následně např. pomohli ČRDM i tento projekt rozjet – v rámci semináře budou prezentovány příklady a modely fungování na Slovensku, v Rakousku či Německu. Organizátorem semináře je Rada mládeže Slovenska.

Profil účastníků:

  • 17 – 25 let
  • Znalost anglického jazyka minimálně na komunikativní ú­rovni
  • Od účastníků se očekává aktivní účast a zapojení se do prezentace situace v ČR a zájem o téma

Účastníkům bude uhrazeno ubytování, strava a 70% cestovních nákladů (pro účastníky z Prahy tak náklady činí cca. 300Kč).

Zájemci se prosím hlaste co nejdříve na jan.husak@crdm.cz, nejpozději do 2.června do 12.00 hodin.

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři