Ovlivněte situaci mladých na trhu práce!

Editor | 1. 6. 2014 21:07 Archiv

Přinášíme Vám dotazník, jehož výsledky mohou ovlivnit dění na poli trhu práce. Jeho výsledky společně s výsledky z jiných zemí poputují k evropským politikům, kteří o této situaci rozhodují. Nenechte si tak ujít příležitost dát najevo svůj názor a vyplňte, prosím, tento krátký dotazník!

Aktuální konzultace probíhající v rámci projektu Kecejme do toho by měly pomoci zlepšit situaci mladých. A to zejména v oblasti jejich zaměstnavatelnosti a podpory mladých podnikatelů. Prosíme Vás o vyplnění krátkého dotazníku, i na Vašem názoru totiž záleží. Právě na základě Vašich odpovědí a příkladů z praxe se bude utvářet budoucí politika. Dotazník je součástí procesu Strukturovaného dialogu, který je zaštítěn Evropskou komisí a představuje nástroj, jak mohou lidé, zejména mladí, spoluvytvářet svou budoucnost tím, že se jejich názory dostanou k politikům na národní i evropské úrovni. Aktuální dotazník je určen i pro zaměstnavatele, kteří se skrze dotazník mohou vyjádřit k procesu přípravy mladých pro budoucí povolání. Je na Vašem uvážení, zda chcete být součástí tvorby a máte co říci k tomuto tématu. Výsledky těchto dotazníků zpracuje tým projektu Kecejme do toho ve spolupráci s Odborem mládeže MŠMT a budou prezentovány na konferenci v dubnu 2014 v řecké Soluni. Dotazník je krátký a je rozdělen do kategorií podle respondenta:

• Student, nezaměstnaný, absolvent

• Zaměstnavatel

• Mladý podnikatel

Odkaz na on-line dotazník zde: https://docs.google.com/…Wds/viewform

Více informací o projektu a konzultacích zde: www.kecejmedotoho.czwww.ec.europa.eu/youth/ www.facebook.com/kecejme

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři