Legalizace marihuany - co vy na to?

Editor | 25. 1. 2011 13:46 Archiv

Jaký je váš názor na marihuanu? Jedná se o drogu, která by měla být zakázána, nebo by spíš pomohla její legalizace? Takové a další otázky přináší projekt „Kecejme do toho“ v rámci veřejné diskuse na téma „Legalizace marihuany“.

V rámci diskuse projektu Kecejme do toho budou mít mladí lidé možnost vyjádřit svůj názor na toto kontroverzní téma a připravit své stanovisko. Diskuse je určena pro mladé lidi ve věku 15 – 26 let, dále pak pro odborníky z řad odborné veřejnosti.

Místo: Magistrát města Ostravy, Prokešovo náměstí 8, zasedací sál č. 306 Termín: 8. 2. 2011 Čas: 10:00 – 13:00 hodin

Prosíme zájemce, aby se nejpozději do 7. 2. do 12:00 hodin nahlásili na e-mail jana.votavova@crdm.cz z důvodu kapacity sálu. Po dohodě s organizátory je možné proplatit cestovné po ČR a v případě nutnosti i zajistit ubytování.

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři