Konference Kecejme do toho

Editor | 6. 4. 2013 20:16 Archiv

Zajímáte se o aktuální dění na české a evropské politické scéně? Zajímá vás, jak politici rozhodují o tématech, která se přímo týkají mladých lidí a jak reagují na jejich připomínky? Chcete přispět do dlouhodobého procesu s názvem Strukturovaný dialog a zapojit se tak do konzultací přímo na úrovni Evropské unie? Zúčastněte se konference Kecejme do toho.

V rámci konference proběhne několik workshopů a následně panelová diskuse s hosty z řad politických stran a vládních úředníků. Využijte této možnosti a „Kecejme do toho“!

Navíc v letošním roce nabízíme účastníkům konference možnost zúčastnit se i diskuse se zástupci Evropské komise na téma „Zaměstnanost a zaměstnavatelnost mladých lidí“.

Konference Kecejme do toho Místo: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 Termín: 14. 5. 2013 Čas: 9:30 – 16:00

Diskuse Zaměstnanost s EK Místo: Galerie DOX Poupětova 1, Praha 7 Termín: 13. 5. 2013 Čas: 10:00 – 19:00

V případě zájmu se prosím přihlaste na jana.votavova@crdm.cz Účastníkům, kteří by na workshop přijeli z jiného města, uhradíme po dohodě s organizátory cestovné po ČR a v případě nutnosti i ubytování. To platí přednostně pro účastníky obou akcí. Ubytování je možné zajistit od neděle 12.5. do úterý 14.5., výjimečně až do středy 15.5.

Po celou dobu pobyt v Praze na konferenci a diskusi bude pro účastníky zajištěno stravování. O zajištění ubytování, stravy a příspěvku na dopravu je nutno požádat na výše uvedeném e-mailu.

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři