Kecálisti roztancovali Lucernu

Editor | 12. 10. 2013 20:46 Archiv

Zahájení 4. ročníku projektu Kecejme do toho se ani letos neobešlo bez tradiční zahajovací akce. Kecejme do toho Urban Party přilákala 18. září do Lucerna music baru víc jak 500 návštěvníků. A jaká party byla? Čtěte zde!

Zatímco zahajovací akce předešlých tří ročníků Kecejme do toho se vlnily převážně v rytmu ska, čtvrtý ročník odstartoval duněním electro swingu střídaného francouzskými šansony. O perfektní atmosféru se nejprve postaralo uskupení Chaotic. Poté Zdenka Trvalcová ohromila všechny přítomné svojí dokonalou francouzštinou a šansony společně se svou kapelou Voila. A všechny ty, kteří dosud jen postávali či posedávali, roztančili borci z Malalata Soundsystem v rytmech electro swingu, balkánských melodií i karibského reggae.

Jako každý rok, i letos mohli návštěvnící na akci zcela zdarma. Jedinou podmínkou bylo vyplnění krátkého dotazníku, který se tgentokrát zaměřoval na chu't či nechuť jít k volbám a důvody, které k tomu zejména mladé lidi vedou. Dotazníky nyní zpracovává projektový tým.

Další novinkou tohoto ročníku je i spuštění kampaně Vím, proč volím. Ta byla oficiáně představena právě na Kecejme do toho Urban Party. Kampaň reaguje právě na nízkou účast mladých lidí ve volbách, snaží se je motivovat alespoň k zamyšlení, proč je důležité volit a pečlivě mezi stranami vybírat. Mladým lidem nabízí stručné a jasné informace nejen o volbách, ale i o jednotlivých kandidujících stranách, jeich historii, kandidátech a především orientaci na mladé voliče. Více informací o kampani najdete na stánkách www.vimprocvolim.cz.

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři