2. setkání spoluorganizátorů je za námi

Autor

Zuzka
vládce excelů
Zuzka | 20. 5. 2015 10:28 Aktuality

Druhý květnový víkend patřil dalšímu setkání spoluorganizátorů diskuzí projektu Kecejme do toho.

Hned na úvod účastníci absolvovali zajímavý a interaktivní workshop se zkušeným moderátorem Josefem Kudrnou. V rámci workshopu si vyzkoušeli, jak je obtížné oslovit publikum a jak správně zvolit strategii moderování. Pozitivní ohlasy vzbudil zejména moderátor Josef, který celý dvouhodinový blok prošpikoval "historkami z natáčení", tedy svými osobními zkušenostmi na poli moderování v rádiu, na večírcích i na nejrůznějších veřejných akcích.

Cílem celého víkendu bylo sestavení návrhu diskuze, konkrétní debaty o hostech, podtématech, ale i předběžný návrh pozvánky a definitivní určení temínu a místa diskuze. Za odměnu pak účastníci v sobotu odpoledne navštívili IQlandii.

Ze setkání si všichni odvezli dlouhý seznam úkolů, který je potřeba splnit, aby chystaná diskuze proběhla hladce. Všechny je tak čeká ještě kus práce. Než se přiblíží termíny jednotlivých diskuzí, můžete si zatím pročíst profily diskutovaných témat a dozvědět se, na co se diskuze konkrétně zaměří.

Podobné články

Překlady stanovisek

Aktuality

Do anglické sekce přibyly překlady aktuálních stanovisek. Můžete se tak o ně podělit se svými zahraničními kamarády nebo projektovými partnery. V nejbližší době ještě přibudou německé překlady.

Číst dál >
Organizátor
Partneři