V Praze se poprvé sešli spoluorganizátoři diskuzí

Autor

Zuzka
vládce excelů
Zuzka | 23. 4. 2015 11:52 Aktuality

V pátek, 17.4. se v Praze na víkendové setkání sešlo 6 týmů z celé České republiky, aby se v rámci projektu Kecejme do toho naučili, jak zorganizovat diskuzi.

Brno, Třebíč, Zlín, Ostrava a dvakrát Praha, to jsou města, která se do aktuálního ročníku zapojila a odhodlala se být aktivní a ve svém okolí zorganizovat diskuzi.

Setkání proběhlo v kanceláři České rady dětí a mládeže na Senovážném náměstí a účastníkům byl představen koncept projektu, Národní pracovní skupina pro strukturovaný dialog, ale i grantový program Erasmus+.

Dále se pak dozvěděli spoustu informací o diskuzi jako takové. Po teoretickém úvodu už následovaly první úvahy jednotlivých týmů nad vlastními diskuzemi. V závěru dne už si pak účastníci stanovili i první data a místa diskuzí. A aby si po celodenní práci odpočinuli, vyrazili v sobotu podvečer na procházku jarní Prahou.

Co se týče témat, ta v tuto chvíli jasná nejsou. Na webu projektu ještě běží anketa a právě z ní vzejdou tři témata, která budou mladí lidé diskutovat.

Podobné články

Překlady stanovisek

Aktuality

Do anglické sekce přibyly překlady aktuálních stanovisek. Můžete se tak o ně podělit se svými zahraničními kamarády nebo projektovými partnery. V nejbližší době ještě přibudou německé překlady.

Číst dál >
Organizátor
Partneři