Projekt Kecejme do toho 5 úspěšně ukončen

Autor

Zuzka
vládce excelů
Zuzka | 21. 10. 2015 13:04 Aktuality

Ve čtvrtek 15.10. 2015 jsme závěrečnou konferencí úspěšně ukončili 5.ročník projektu Kecejme do toho.

Na závěrečné konferenci jsme naposledy otevřeli diskuzi k návrhům stanovisek, která vzešla z diskuzí v průběhu roku. Účastníci si změny ve stanoviskách odsouhlasili a nyní je zapracováváme do konečné podoby dokumentů. Ty vzápětí vyvěsíme na web, abyste měli možnost do nich nahlédnout.

Dále jsme představili činnost Národní pracovní skupiny pro strukturovaný dialog a rovněž ocenili nejlepší tým v rámci letošní spolupráce. Tím se stal tým spoluorganizátorů z Třebíče.

V rámci odpoledního bloku konference pak proběhla panelová diskuze s hosty na jednotlivá probíraná témata. Hostem na 3. světovou válku byl generál Andor Šándor, hostem k tématu Média docent Petr Žantovský, na otázky ohledně postavení žen odpovídala zástupkyně Kongresu žen Petra Kubálková a k tématu Šikana a kyberšikana přispěla šéfka odboru prevence Policie ČR Zuzana Pidrmanová. S hostem na téma Participace, Janem Husákem, měli účastníci možnost hovořit již v dopoledním bloku.

Všem zúčastněným děkujeme za aktivní účast a budeme se těšit někdy v budoucnu na viděnou.

Podobné články

Překlady stanovisek

Aktuality

Do anglické sekce přibyly překlady aktuálních stanovisek. Můžete se tak o ně podělit se svými zahraničními kamarády nebo projektovými partnery. V nejbližší době ještě přibudou německé překlady.

Číst dál >
Organizátor
Partneři