Zorganizujte workshop Kecejme do toho

Editor | 12. 5. 2012 08:42 Archiv

Nejste lhostejní k tomu, co se děje ve společnosti a chcete se k tomu vyjádřit? Chcete, aby názory mladých lidí byli slyšet a naopak, aby si mladí lidé vyjasnili své názory v debatě mezi sebou nebo odborníky?

Pokud jste regionální sdružení dětí a mládeže nabízíme vám pomoc při pořádání tematické debaty mládeže, odborníků a politiků. Projekt Kecejme do toho- strukturovaný dialog mládeže má za cíl umožnit mladým lidem být slyšet. V předešlých dvou ročnících jsme debaty s mládeží a odborníky pořádali sami. Letošní ročník bychom rádi zapojili regionální organizace.

Proč?

Chceme ukázat ostatním organizacím, že je jednoduché být slyšet a ovlivnit tak politiku mládeže nejen na regionální úrovni. Více organizací, zapojených do projektu, umožní oslovit více mladých lidí nebo propojí téma debaty s regionální politikou. Samotné organizace si vyzkouší, jaké je to vést debatu a šířit její výstupy k těm, kterých se to týká, ať k politikům nebo k mladým lidem.

Diskusní workshopy v rámci projektu Kecejme do toho – strukturovaný dialog mládeže mohou být organizovány dalšími subjekty za dodržení následujících podmínek:

1. Smluvní ujednání s organizátory projektu (Českou radou dětí a mládeže)
2. Na základě smluvního ujednání je domluven také kalendář akce a proplacení nákladů
3. Proplaceny mohou být paušálně náklady na pronájem prostor a zajištění občerstvení na akci (2000Kč za zajištění nájmu a 100Kč na osobu (maximálně pro 30 osob) pro zajištění občerstvení na workshopu). Celkově tedy paušální náklady na realizaci workshopu nepřesáhnou 5000Kč.
4. Proplácení nákladů probíhá formou fakturace dané NNO na domluvenou částku nepřesahující 5000Kč, případně proplacením dokladů.
5. Organizátoři workshopů zajišťují jejich přípravu i samotnou realizaci workshopu (zajištění prostor, informace o workshopu, pozvání mladých účastníků, dokumentace z akce)
6. Při přípravě mohou organizátoři využívat podpory organizátorů projektu Kecejme do toho. Během workshopu bude vždy přítomen jeden z organizátorů projektu.
7. Organizátor workshopu předá organizátorům projektu Kecejme do toho:

* fakturu na domluvenou částku
* prezenční listinu s podpisy účastníků workshopu, včetně podepsaného poučení o fotografování během projektu.
* krátký PR článek o průběhu workshopu a jeho výstupech, včetně fotografie, který bude prezentován např. na webu Kecejme do toho.
* Výstupy projektu v písemné podobě.
* Alespoň 5 kvalitních fotografií z akce.

Na základě řádného dodání všech těchto náležitostí může být faktura proplacena.

8. Workshopu se účastní mladí lidé ve věku 15 – 26 let v minimálním počtu 10 osob a v maximálním počtu 30 osob.

9. Workshop trvá 3 hodiny a věnuje se konkrétnímu tématu projektu Kecejme do toho.

Chcete být součástí velkého projektu pro mladé lidi, který ukáže všem, že mladí lidé mají svůj názor a měli by se zapojit do společenského dění? Kontaktujte nás a my Vám pomůžeme něco pro to udělat.

Kontakt: Jana Votavová, 721 463 078, jana.votavova@crdm.cz

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři