Seminář pro zájemce o strukturovaný dialog mládeže

Editor | 10. 7. 2012 08:37 Archiv

Už si někdy slyšel o strukturovaném dialogu a rád by si zjistil více? Myslíš si, že mladí lidé by měli mít možnost zapojovat se do rozhodování o věcech, které se mladých lidí dotýkají? Máš zájem diskutovat o tomto tématu s dalšími mladými lidmi z dalších 6 evropských zemí? Domluvíš se anglicky? Jsi mezi 16 – 26 lety? Ano? Pak je mezinárodní tréningový seminář „Participate in the Structured Dialogue!“ od 1. do 4. listopadu v Praze přímo pro Tebe!

Dozvíš se, jak to funguje se strukturovaným dialogem mládeže v Evropské unii, jak funguje v jednotlivých zemích, kdo se zapojuje, jak se zapojit, co funguje a co nefunguje, kde jsou problémy a kde je další potenciál rozvoje tohoto nástroje pro zapojování mladých lidí do rozhodování o nich samých. Zároveň získáš základní přehled v tom jak pracovat s mladými v otázkách politiky mládeže. Dozvíš se více o marketingu a propagaci aktivit mladých lidí a zkusíš si sám vytvořit vlastní leták propagující strukturovaný dialog (bude následně vytištěn a používán). Navíc se budeš moci pobavit s lidmi z dalších institucí, kteří se snaží mladé zapojovat.

Na seminář hledáme 5 zájemců z České republiky, ať již mají nějaké zkušenosti v tématu, nebo je teprve chtějí získat. Pracovním jazykem je angličtina. Kromě mladých lidí z Česka se semináře účastní také mladí z Německa, Belgie, Polska, Rakouska, Slovenska a Maďarska. Ubytování, strava a cestovné na seminář je hrazeno organizátory – Českou radou dětí a mládeže. Projekt byl podpořen z evropského programu Mládež v akci.

Zájemci mohou posílat přihlašovací mail do 20. října 2012 na jan.husak@crdm.cz.

V přihlášce uveďte: Jméno a příjmeni: Datum narození: Adresu a další kontaktní údaje – telefon a e-mail. Dále napiště 5 vět o vaší motivaci a případných zkušenostech.

Program naleznete zde, v případě zájmu o další informace si o ně zažádejte na jan.husak@crdm.cz.

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři