Pozvánka na tiskovou konferenci projektu

Editor | 10. 1. 2012 07:29 Archiv

Jaká témata jsou aktuální v roce 2012? Jak reagují na názory mladých lidí čeští a evropští politici? To vše a mnohem víc nabízí projekt Kecejme do toho pořádaný Českou radou dětí a mládeže

Co si mladí lidé myslí o:

• rasismu a xenofobii v ČR • možnostech praxí a stáží • veřejném prostoru a spolužití občanů • dobrovolnictví v ČR a v EU?

Pozvánka

na tiskovou konferenci projektu

KECEJME DO TOHO

která proběhne

ve čtvrtek 4. 10. 2012 od 10:30 (od 10:15 prezence)

v kavárně K-Café, Senovážné nám. 23, Praha 1

Tiskovou konferenci i projekt pořádá Česká rada dětí a mládeže, Senovážné nám. 977/24,Praha 1, 116 47, www.crdm.cz

Registrace novinářů a případné informace poskytne:

Jana Votavová

mob. 721 463 078

e-mail: jana.votavova@crdm.cz

www.kecejmedotoho.cz

Projekt Kecejme do toho se snaží v českém prostředí vytvořit celonárodní platformu, kde by mladí lidé mohli vyjadřovat své názory. Chceme tímto mezi mladými Čechy více podpořit participaci, tedy spoluúčast na veřejném životě.

Projekt poskytuje možnost dětem a mládeži vyjadřovat své názory na věci, které se jich přímo týkají. Podporuje tak především demokratické principy, rovnoprávný dialog a aktivní diskusi mladých s dospělými. Výstupy projektu budou průběžně monitorovány a názory mladých lidí budou předloženy dotčeným státním institucím.

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři