Pozvánka: Konference projektu

Editor | 1. 5. 2012 23:12 Archiv

Rádi bychom Tě jménem projektu Kecejme do toho – strukturovaný dialog mládeže, České rady dětí a mládeže a Národního parlamentu dětí a mládeže pozvali na závěrečnou konferenci druhého ročníku projektu spojenou s prezentací jeho výstupů a politickým diskusním panelem. Konference se koná ve čtvrtek 17. května 2012 na CDMS Krystal,José Martího 2/407, Praha 6 (ze zastávky metra A Dejvická cca 10 min autobusem X26 do zastávky „Nad džbánem“) a to od 10.00 do 17.00 hodin.

Registrace účastníků je od 9:30 hodin. Podrobný program konference i přihlášku najdeš v příloze nebo na webu www.kecejmedotoho.cz. Pro mladé účastníky pocházející mimo Prahu můžeme po dohodě zajistit ubytování, proplacení jízdného. Na místě je možné obdržet i omluvenku do školy.

Svou účast, prosím, potvrď zasláním přihlášky na e-mail: jana.votavova@crdm.cz do 15. 5. 2012 do 12 hodin.

Těšíme se na setkání

projektový tým Kecejme do toho

Honza Husák

Janina Votavová

Jirka Let

Projekt Kecejme do toho – strukturovaný dialog mládeže se druhým rokem snaží podpořit participaci mladých lidí na národní a vůči evropské úrovni v tématech, která se mladých lidí přímo týkají.

U zrodu projektu byla zásadní myšlenka, že i mladý člověk by měl mít možnost vyjadřovat se k tomu, co se ho dotýká a jeho hlas by měl být slyšet i na politické a odborné úrovni.

V rámci projektu tak mohli mladí lidé ve věku 15 – 26 let navrhovat témata, odhlasovat 3 pro ně nejzajímavějších a na ta diskutovat na webu, sociálních sítích, na workshopech a diskuzích s odborníky i zainteresovanými stranami, které byly organizovány v různých regionech České republiky.

Zvolenými tématy pro druhý ročník projektu jsou Extremismus a xenofobie v ČR, Praxe a stáže pro mladé, Veřejný prostor a my.

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři