PF 2014

Editor | 2. 1. 2014 14:45 Archiv

I my se připojujeme k přání šťastného nového roku.

Vážení přátelé,

děkujeme vám za vaši podporu v uplynulém roce 2013. Velmi si vážíme vašeho zapojení, ať už jako účastníka debat, dobrovolníka, partnera či kolegy. Po celý rok jsme se snažili vytvořit co nejširší nabídku možností, jak se zapojit do dění v Česku i v Evropě. Nově jsme se pustili i do šíření informací o volbách prostřednictvím kampaně Vím, proč volím, která oslovovala především mladé voliče a prvovoliče.

S koncem roku však naše aktivity nekončí. Naopak, již nyní chystáme další akce a možnosti zapojení, při kterých byste rozhodně neměli chybět. Na co se tedy můžete v roce 2014 těšit?

Opět bude možné zapojit se do pracovních skupin. Ty se letos budou zabývat například tématy Strategie vzdělávání 2020 či pracovními příležitostmi a podnikáním pro mladé od 16 let. Pokud k nim máte co říci, neváhejte se zapojit.

Nastartujeme znovu také kampaň Vím, proč volím. Tentokrát vám však přineseme informace o volbách do Evropského parlamentu a to ve spolupráci s Ligou mladých voličů.

Abychom se k vám dostali blíže, rozhodli jsme se pro jednu novinku. Na jaře objedeme všechny kraje a v každém z nich uspořádáme živé debaty se zajímavými hosty a odpoledne plné zábavy, hudby i informací o tom, jak nebýt jen ovcí ve stádě.

Těšíme se tedy na další rok s vámi!

Tým Kecejme do toho

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři