Diskuze "Je EU Automat?" i o zaměstnanosti mládeže!

Editor | 22. 4. 2013 20:19 Archiv

V rámci dialogu EU s občany pořádá Zastoupení Evropské komise v České republice diskuzní den "Je EU Automat? Jedním z témat je i zaměstnanost mládeže. Kecejte do toho s námi a přijďte v pondělí 13.5. do DOXu. Od 11.00 se můžete připojit na přípravnou diskuzi mladých kolegů, více informací a přihlášky na jana.votavova@crdm.cz.

Dobrý den,

rádi bychom Vás touto cestou pozvali na veřejnou diskusi „Je EU Automat?“, která se koná 13.5. 2013 v pražském centru DOX v rámci projektu Evropské komise Citizens᾿ Dialogues.

Diskuse o budoucnosti Evropy – je EU automat? 13. května 2013, DOX Centrum současného umění, Praha

Program

11:00 – 12:30 Diskuze mladých lidí na téma (ne)zaměstnanost mládeže v gesci projektu Kecejme do toho – strukturovaný dialog mládeže

15:00–16:30 Úvodní tematické diskuse (paralelní průběh)

„Nezaměstnanost mladých, opravdu se nás to netýká?“ Pořádá a registraci zajišťuje: Glopolis ([http://glopolis.org/cs/](http://glopolis.org/cs/))

„Úloha podpory lidských práv ve vnější politice EU“ Pořádá a registraci zajišťuje: DEMAS ([http://www.demas.cz/](http://www.demas.cz/))

„Budoucnost Evropy“ Pořádá a registraci zajišťuje: EUROPEUM ([http://www.europeum.org/cz/](http://www.europeum.org/cz/))

16:30–17:00 Přestávka na kávu – občerstvení

17:00–19:00 DISKUSE O BUDOUCNOSTI EVROPY – JE EU AUTOMAT?

Moderátor: Panelisté:

Martin Veselovský Jan Bauer, předseda výboru pro EU, poslanec Parlamentu ČR Jan Březina, poslanec Evropského parlamentu Štefan Füle, člen Evropské komise John Perry, irský ministr pro podnikání a zástupce irského předsednictví Rady EU Libor Rouček, poslanec Evropského parlamentu Martin Tlapa, Úřad vlády ČR

Do diskuse se zapojuje publikum – klade otázky a reaguje pomocí hlasovacích zařízení.

Mladí účastníci se zájmem o diskuzi projektu Kecejme do toho na téma (ne)zaměstnanost mladých od 11:00 se registrují na jana.votavova@crdm.cz

Na ostatní program se prosím registrujte nejpozději do 10. května jedním z níže uvedených způsobů – online na [www.euautomat.cz](http://www.euautomat.cz/) nebo emailem na comm-rep-cz@ec.europa.eu nebo telefonicky na čísle 224 312 835.

Diskuse bude živě přenášena na internetu. Do diskuse se bude možné zapojit také prostřednictvím sociálních sítí Facebook a Twitter.

19:00 Občerstvení

19:30–22:00 Koncert skupin Rí Ra (CZ) a Fusedmarc (LT)

Diskusi pořádá Evropská komise ve spolupráci s následujícími partnery: Evropský parlament – informační kancelář; Odbor informování o evropských záležitostech Úřadu vlády České republiky; Irské předsednictví Rady EU; Velvyslanectví Litevské republiky v ČR; Institut pro evropskou politiku EUROPEUM; DEMAS – Asociace pro podporu demokracie a lidských práv; Analytické centrum Glopolis; Česká rada dětí a mládeže; Pražský studentský summit; Evropské hodnoty.

Podobné články

Na Kecejme do toho, vol. 5 se vybírala témata pro diskuze

Archiv

V úterý, 24.3. 2015 odstartoval v Lucerna Music Baru pátý ročník projektu Kecejme do toho. Koncert začal v 19:30 slovenskou mladou zpěvačkou, která si říká Katarzia. Na programu následovala kapela The High Corporation, Věc Makropulos, Megaphone a očekaváný nový hudební projekt 2127sounds feat. Dr. Cocoman, Dr. Kary, Erika Fečová, Kato, Oliver Lowe a přátelé, Jen Hovorka a další. Atmosféta na koncertu byla báječná a my za ni děkujeme.

Číst dál >
Organizátor
Partneři